Spiseforstyrrelser

Jeg tilbyder terapi til unge med spiseforstyrrelser og deres familier.

Oplever du, at du har problemer i forhold til mad og med at synes om dig selv og din krop, så du mister appetitten, undlader at spise eller overspiser, for så at fortryde og kaste det hele op igen?

Oplever I, at jeres teenager ændrer sig, taber sig, isolerer sig fra venner og fællesskaber, bliver trist, trækker sig væk fra fællesskabet omkring måltider eller motionerer så meget, at I bliver bekymrede?

Det er nærliggende at tro, at en spiseforstyrrelse handler om mad. Men det gør den langt fra. Det er en reaktion, en kommentar, et råb og en kropslig måde at fortælle om følelser som bliver udtrykt gennem mad. Det handler om relationer, følelser og smertefulde oplevelser, som har brug for at blive hørt og få omsorg og medfølelse.

Det er en alvorlig situation, hvis et familiemedlem udvikler en spiseforstyrrelse og det kræver hjælp til familien og det kræver mod og villighed til at turde komme i terapi og være tilstede med hinanden så ærligt, man kan.

Jeg har både unge som har en spiseforstyrrelse i terapi, og jeg tilbyder terapi til forældre, hvis børn har symptomer på en spiseforstyrrelse. Det er især aktuelt, hvis barnet er under 15 år, samt hvis den unge er hjemmeboende.

Kontakt mig for mere information og aftale om en tid.